2022-04-07 09:25:33• hírek • Bede Emőke

A Polipol Mobila Kft. is részt vesz az ukrán menekültek megsegítésében

Ezekben az előre nem látott, vészterhes időkben rendkívül fontos, hogy cselekedjünk és segítsük a közösséget, melynek részei vagyunk – vallja a német gyökerekkel rendelkező Polipol Mobila Kft.

A cég, melynek székhelye Mezőfény közelében található, ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy a szolidaritás és a társadalmi felelősségvállalás kulcsfontosságú számukra, hiszen több mint 200 vadonatúj matracot, párnákat és ágyneműt ajánlottak fel több Szatmár megyei szociális központnak. A kedvezményezettek között ott van a fényi Szent Judás Tádé idősotthon, illetve a kakszentmártoni Reménység Háza is, ahol az állami gondozásban élő gyerekek mellett most Ukrajnából érkező árvákról is gondoskodnak, továbbá az adományból részesült a lajosmajori központ is, ahol jelenleg 35 menekültnek biztosítanak szállást.


Mindezeken túl a Polipol további adományokkal is támogatta az ukrajnai menekülteket, ezeknek szétosztásáról a prefektusi hivatal fog gondoskodni annak megfelelően, hogy hol mire mutatkozik majd igény.


Sajnos azonban nem csak a háború elől menekülőknek van nagy szükségük a segítségre, hanem azon családoknak is, akiknek az otthona a február 27-én történt nagykárolyi robbanásban egyik pillanatról a másikra semmivé lett. A Polipol már ennek érdekében is megtette a szükséges lépéseket, így hamarosan azon személyek is támogatásban részesülnek, akik komoly anyagi károkat szenvedtek az emberéleteket is követelő szörnyűség következtében.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: